Ochrana spotrebiteľa. - Straka, V.
Na 44. zasadaní Výboru spotrebiteľskej politiky OECD v Paríži sa zúčastnili ako pozorovatelia aj zástupcovia vládnych orgánov zodpovedných za spotrebiteľskú politiku Mexika, Maďarska, Poľska a ČSFR. Prejednávali sa otázky významu služieb v tvorbe národného produktu, otázky procedúr sťahovania nebezpečných výrobkov, označovania tovarov, porovnávacej reklamy, problémy podpory postavenia spotrebiteľa na trhu, ekologických aspektov v marketingu a reklame atď.