Image podnikov. - Marčičiaková, Ľ.
Prostriedky marketingovej stratégie firmy. Definícia pojmu image podniku. Nástroje tvorby image podniku: systém public relations, reklama, jednotný vizuálny štýl, záruka na výrobky.