PCAI - výcvikový program vo Veľkej Británii. - Hlavenka, V.
The Person-Centred Approach Institute International (PCAI-I), Medzinárodný inštitút Prístupu zameraného na človeka rozvíja výcvikové programy poradenstva a psychoterapie zameranej na človeka. Súčasný program trvá tri roky a pozostáva zo šiestich 8 dňových pobytových intenzívnych a 15 dva a pól dňových tzv. víkendových dielní. Úspešné absolvovanie programu umožňuje účastníkom poskytovať profesionálne individuálne aj skupinové poradenstvo a psychoterapiu. Popis realizácie programu.