Chemický průmysl se představuje. - Buleca, M.
Charakteristika výrobnej základne chemického priemyslu ČSFR. Chémia v ČR. Spracovanie ropy. Petrochémia. Základná anorganika. Základná organika. Chemické vlákna. Spracovanie kaučuku. Spracovanie plastov. Kvalifikovaná chémia. Chemický priemysel SR. Finančné vzťahy. Výskum. Ochrana životného prostredia.