Tabákové milióny. - Bautzová, Libuše
Tabakový priemysel je a naďalej zostáva obrovským biznisom. I čs. vláda súhlasila s tým, aby sa do akciovej spoločnosti Tabák Kutná Hora investovalo. Charakteristika a. s. Tabák. Tender vypísaný na privatizáciu a. s. Tabák. Víťazom sa stala americká firma Philip Morris. Podiel firmy Philip Morris predstavuje 42,4 perc. Záväzky tejto firmy. Charakteristika prenikania tejto firmy na východ. Správanie sa firmy na čs. trhu.