Informatizace: dva extrémy. - Žid, Norbert
Zvýšenie významu informatizácie pri vznikaní stoviek súkromných firiem. Pohľad na oblasť účtovníctva, včítane rozpočtovníctva a kalkulácie, a oblasť miezd a platov. Dva extrémy pri aplikácii počítačov - na príklade dvoch záujemcov o automatizačný projekt pre oblasť účtovníctva a pre oblasť miezd.