Structure et évolution de l'économie de la musique en RFA. - Hummel, M.
Štúdia sa zaoberá výrobou a obchodom hudobných nástrojov v SRN a jej problémami v oblasti kultúry. Ekonomické rozpory priemyslu hudby a jej kultúry podľa jej zložiek. Úloha hudobných vydavateľstiev. Úloha rozhlasu. Elektronika. Výroba špeciálnych hudobných nástrojov a obchod s nimi. Inšpirácie pre budúcnosť. (Ifo-Schnelldienst 1991, č.1-2).