Land use and demographic change. Results for fast - growth countries. - Vesterby, M.
Zmeny využitia krajiny ako dôkazy o urbanistických zmenách za roky 1970-1980. Lokalizácia vidiecko-urbanistických okrajových okresov. Spotreba pôdy a demografické zmeny. Demografické a regionálne faktory ovplyvňujúce zmeny vo využití krajiny.