Innowacyjnosc róznych przedsiebiorstw. - Nowak, K.
Požiadavky na inovačnú činnosť. Hlavné determinanty úspechu inovačnej činnosti. Slabé stránky samosprávneho agentúrneho manažérskeho typu podnikov, ktoré neuvoľňujú inovačnú činnosť. Americký model vlastníctva akcií zamestnancov a jeho nedostatky. Lepšie vyhovuje vlastníctvo akcií v iných rukách ako zamestnancov.