W poszukiwaniu strategii. - Buga, J.
Rozhovor s prof. J. Bugom, riaditeľom Ústavu pre rozvoj a strategické štúdie vo Varšave, ktorý vznikol vo februári 1992 namiesto Ústavu národného hospodárstva. Ústav prichádza s novou pracovnou náplňou. Smer výskumu nového Ústavu a možnosti jeho realizácie. Problémy spojené s jeho prácou. Spolupráca s plánovacím úradom. Finančné ťažkosti. Pracovné výsledky Ústavu.