Grundlagen und Perspektiven der Regionalstatistik in Deutschland. - Appel, G.
Informačné potreby priestorovo orientovanej politiky a ponuka regionálnej štatistiky. Súčasné podklady dát pre regionálnu štatistiku v SRN. Diferencovaná ponuka štatistických úradov. Metodické nedostatky používania štatistického registra. Možnosti zlepšovania regionálnych podkladov dát. Moderná informačná a telekomunikačná technika.