Grundlagen und Perspektiven der Regionalstatistik in Europa. - Recktenwald, J.
Posudzovanie používania regionálnych štatistických dát na úrovni obcí. Spolupráca členských krajín ES pri poskytovaní dát prostredníctvom Eurostatu. Požiadavky na medzinárodnú porovnateľnosť dát. Návrhy na jednotné územné členenie - NUTS (systematika územných jednotiek pre štatistiku). Posudzovanie jeho kladov a nedostatkov.