Central and East European futures. A summary of fears and hopes. - Gillwald, K.
Problematika a perspektívy ekonomického vývoja strednej a východnej Európy. Nutnosť prekonania súčasnej dočasnej ekonomickej nerovnováhy a hľadania optimálnych procesov ekonomického rozvoja. Moderný typ industrializácie týchto krajín. Rekonštrukcia občianskych spoločností.