Restoring civil societies in Central and Eastern Europe. - Sandi, A.M
Sociologická štúdia o rozvoji občianskych spoločností v bývalých socialistických krajinách. Väčšia účasť populácie vo verejných aktivitách ako základný element rozvoja demokracie. Potreba a nutnosť silnej občianskej spoločnosti. Základné predpoklady a požiadavky obnovy občianskej spoločnosti. Úloha medzinárodného spoločenstva.