Religion als strategischer Erfolgsfaktor. <Eine> triadische Betrachtung nationaler Einflüsse auf den Unternehmungserfolg. - Hoffmann, F.
Vývoj výskumu v oblasti organizácie a manažmentu k integratívnym prístupom na báze kritických faktorov úspechu. Vzdelanostná úroveň, ekonomická politika a náboženské hodnoty ako základ hodnôt krajiny a ich úloha ako faktorov úspechu. Faktory úspechu u krajín triády (USA, Japonsko, ES). Porovnanie úrovne vzdelania, ekonomického systému, rastovej a štruktúrnej politiky v USA, Japonsku a SRN. Kresťanské a východné náboženstvá a ekonomika. Faktory úspechu a východná Európa.