Economics in the former Soviet Union. - Alexeev, M.
Prominentná úloha profesionálnych ekonómov v bývalom ZSSR v období reforiem v porovnaní s obdobím uplynulých 60. rokov. Analýza súčasného stavu ekonomickej vedy v bývalom ZSSR a jej podstata. Štruktúra ekonomických pracovníkov podľa odvetví a stupňa vzdelania. Budúcnosť ekonomického vzdelávania.