Science économique et management: un dialogue difficile. - Parameter, H.
Hľadá sa odpoveď na otázku, prečo ekonómovia nemajú čo zaujímavé povedať vedúcim podnikov? Prof. ekonómie Howard Parameter v Kansase a Suzanne Emolument, profesorka taxonómie v Bethsede, debatujú o ekonomickej vede a manažérstve. (The Economist 21.dec.1991 a 3.jan.1992).