Who benefits from affirmative action? The case of the AEA Summer Minority Program 1986-1990. - Leeds, M.A
Význam a výsledky letného programu Americkej Ekonomickej Asociácie (AEA) pre minoritných univerzitných študentov konaného na Univerzite Temple 1986-1990 - intenzívna výuka zameraná na základné oblasti ekonomiky - mikro a makroekonomika, ekonometria a matematika. Cieľ programu - zvýšenie počtu minoritných ekonómov (černochov, Latincov a Indiánov), v americkej ekonomickej vede. Základné údaje o tomto programe.