Čtyři otázky pro Karla Dybu. - Dyba, K.
Odpovede na otázky, aký má názor na vhodný model inštitucionálneho zaradenia vedy do "organizačného pavúka" čs. ekonomiky, prečo nie je pripravovaný samostatný zákon o vede, ale tzv. zákon o vede a technológiách, či postavenie Českej ekonomickej spoločnosti zodpovedá významu ekonomickej stránky súčasného diania a či možno zovšeobecniť vzťah úlohy akademickej ekonómie a tvorcov hospodárskych rozhodnutí.