Nowa ekonomia polityczna w Republice Federalnej Niemiec. - Herder-Dorneich, Ph
Historický náčrt koncepcie novej politickej ekonómie. Mechanizmus rozvoja - spätná väzba a systémová racionálnosť. Všeobecná charakteristika rozvoja novej politickej ekonómie. Konjunkturálna politika ako problém neoklasikov a novej politickej ekonómie. Prístup k budovaniu poriadku podľa neoklasikov a novej politickej ekonómie.