Neoklassische und keynesianische Investitionstheorien Synopse und Synthese. - Klein, M.
Pri prehľade a syntéze neoklasických a keynesiánskych teórií investícií sa zameriava pozornosť hlavne na integrovanie rôznych teórií v jednoduchom spoločnom modeli, ktorý slúži ako rámec pre analýzu ich spoločných dôsledkov, ale i rozdielov medzi nimi. Návrh dvoch revízií interpretácie Tobinovej q-teórie.