Do we need a strategic industrial policy a la MITI? Do we need a strategic high technology policy? - Glos, M.
Potenciálne riziká uplatňovania strategickej politiky v rozvoji priemyslu. História krokov MITI v Japonsku, ktoré neboli vždy úspešné. Neodporúča sa presadzovanie takejto politiky vládou SRN. Usmerňovanie technologického vývoja prislúcha podnikom. Vymedzenie kompetencií vlády a výrobcov v tomto smere. Prevzatie pozitív japonského vývoja.