Nowe cechy struktury gospodarki Republiki Federalnej Niemiec. - Brocka-Palacz, B.
Štrukturálne problémy SRN na prahu 80. rokov a zmeny postavenia priemyslu. Zmeny v štruktúre priemyslu SRN v 80. rokoch. Nové črty štrukturálnych premien v priemysle SRN. Vnútorné zmeny štruktúry koncernov a podnikov.