<The> case for a a Federal Government high technology policy. Do we need a strategic high technology policy? - Seitz, K.
Prvý zo súboru článkov k potrebe formulácie politiky SRN v špičkových technológiách vzhľadom na zaostávanie SRN a západnej Európy voči pokrokom Japonska v tejto oblasti. Prehľad teoretických prístupov pri voľbe alternatívy či usmerňovať vývoj v technológiách, alebo ponechať ho na požiadavky trhu v svetle nových realít v západnej Európe. Kroky na implementáciu politiky a jej inštitucionálne zabezpečenie.