Ode to totalitarianism, or, does the information society have a chance in Bulgaria? - Krasteva, A.
Analýza paradoxnej situácie v Bulharsku v oblasti informačnej revolúcie, ktorá bola favorizovanou myšlienkou ešte za komunistickej nadvlády a teraz v mladej demokracii je odkladaná ad acta. Retrospektíva informatizácie v Bulharsku a jej špecifiká v porovnaní s rozvinutými krajinami. Dva scenáre rozvoja informatizácie v období prechodu k demokracii.