Les comptes de la Nation en 1991. - Robin, Y.
Hospodárska bilancia Francúzska za rok 1991. Spotreba domácností sa spomalila a investície poklesli. Nastalo oživenie zahraničného obchodu. Ekonomická aktivita poklesla v priemysle, ale v službách sa nemení. Potreba financovania verejnej správy poklesla. Domácnosti sporia. (Insee Premiere 1992, č.191).