<The> effect of household characteristics on saving behaviour and the theory of savings in Japan. - Suruga, T.
Hodnotenie funkcie úspor na základe medziodvetvových údajov obsahujúcich bohaté informácie z individuálnych pozorovaní. Testovanie rôznych teórií správania sa úspor - hypotéza celoživotných úspor, hypotéza stálych príjmov, apod. Vplyv charakteru správania sa domácností na správanie sa úspor - príklad Japonska.