<Le> choix rationnel a l'épreuve de l'économie expérimentale. - Smith, V.L
Racionalita ako vedomé poznanie. Je peňažné odmeňovanie tak málo dôležité? Je racionálne byť racionálnym? Nedosiahnuteľné náklady (sunk costs) a vhodné náklady. Dve kritiky experimentálnej ekonómie. (Journal of Political Economy 1991, č.4).