Mistři a management.
Podľa prieskumu uskutočneného britskou Národnou radou pre hospodársky rozvoj (NEDC) o strojárskom priemysle v Európe je zvyšovanie kvalifikácie majstrov jedným z najefektívnejších spôsobov zvyšovania produktivity podniku. Charakteristika postavenia, úloh a zodpovednosti majstrov v podniku.