MTM - metóda vopred určených časov. 1. - Helms, W.
Úvodný informatívny príspevok o MTM (Methods-Time Measurement) - metóde vopred určených časov. Vznik MTM. Prednosti metódy MTM. Hranice jej použitia. Prednosti metódy MTM oproti iným technikám určovania času. Kľúčové body zavádzania MTM. Základný stupeň MTM. Tabuľka časových normatívov MTM. Normatívy MTM. Porovnanie normatívov MTM so základnou metódou. Pohybové prvky v rámci normatívov Združených údajov MTM. Ďalší vývoj analytických systémov.