MTM - metóda vopred určených časov. 2. - Helms, W.
Analytický systém UAS. Analytický systém MEK. Koncepcia získania a využívania údajov. Systém výučby metódy MTM. Prednosti MTM. Úkolová mzda pri metóde MTM. Organizácia MTM. Výhody členov Nemeckého združenia MTM.