Osobnost pracovníka personálního útvaru. - Rufert, S.
Požiadavky kladené na pracovníka personálneho útvaru. Obsah činnosti pracovníka personálneho útvaru. Personálna činnosť a personálna agenda. Základné znalosti pracovníka personálneho útvaru.