Přístupy k vytváření pracovních úkolů. 2. - Hrabětová, E.
Adekvátnosť pracovných úloh zvýšeným požiadavkám na zodpovednosť, tvorivosť, vlastný úsudok a motiváciu ľudského činiteľa vo výrobe. Historický vývoj tvorby pracovných úloh. Sociotechnický prístup k vytváraniu pracovných úloh - pracovné skupiny. Právomoci pri rozhodovaní v autonómnej pracovnej skupine. Technické, technologické, organizačné a mzdové podmienky fungovania pracovných skupín.