Vedoucí pracovníci a čas. 1. - Zuzák, Roman
Príčiny - subjektívneho i objektívneho pôvodu - ktoré vedú k tomu, že vedúci pracovníci ustavične zápasia s časom a žijú v permanentnom strese. Základným predpokladom pre ovládnutie času je analýza činností, ktoré sa v čase uskutočňujú. Popis metód používateľných pre získanie podkladov pre analýzu a troch etáp analýzy získaných poznatkov.