Šéfovské tituly v angličtině.
Čs. riadiaci pracovníci sa často stretávajú s anglosaskými titulmi svojich kolegov. Vysvetlenie titulov boss, president, chairman, manager, general manager, top manager, chief executive officer, senior executives a junior executives.