nyugdíjrendszer elvi és gyakorlati kérdései. Javaslat a nyugdíjrendszer megváltoztatására. - Szabó, S.
Nespokojnosť s doterajším systémom dôchodkového zabezpečenia v Maďarsku, najmä preto, že nesleduje mieru inflácie. Základné problémy v spôsobe stanovenia dôchodkov pracujúcich v poľnohospodárstve. Valorizácia dôchodkov - koľko a kedy? Možnosť zníženia hranice dôchodkového veku a spôsob výpočtu odpracovaných rokov. Zmeny týkajúce sa pripoistenia pracovníkov individuálne, alebo nárokovo. Dôchodky a daňový systém.