Immigrant earnings differentials in Canada: a more general specification of age and experience effects. - Abbott, M.G
Empirický výskum vplyvu veku a pracovných skúseností prisťahovalcov v Kanade na rozdiely v zárobkoch v porovnaní s rodenými Kanaďanmi na príklade údajov o 5069 mužských zamestnancoch okolo 40. roku života s približne 20 ročnou praxou a 11 ročnou školskou dochádzkou. Jazykové atribúty. Rodinné zázemie.