Individuelle Einkommensdynamik und Humankapitaleffekte nach Erwerbsunterbrechungen. - Licht, G.
Odhad funkcie príjmu pre mužov a ženy na základe šiestich vĺn nemeckého socioekonomického panelu za účelom kvantifikovania vplyvu nezamestnanosti na dynamiku individuálnych zárobkov. Obdobia nezamestnanosti majú pretrvávajúci vplyv na zárobky a krátkodobé i dlhodobé straty sú významné.