Palen socialen minimum.
Rozpracovanie metodiky merania plného sociálneho minima založeného na metóde spotrebného koša a neplatených nevýrobných službách. Subjekty plného sociálneho minima - štyri základné druhy rodín, ktoré umožňujú zostaviť mnoho ďalších kombinácií. Prezentácia konkrétneho prístupu k určeniu veličiny neplatených služieb ako prvku plného sociálneho minima v sfére komunálnej, vo sfére vzdelania, kultúry, umenia, zdravotníctva, telovýchovy a športu a sociálnej pomoci.