Výklad k zákonu č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku. - Rozkopal, Š.
Uvedený zákon kladie úplne iné nároky na odborných pracovníkov, resp. priamo na vedúcich zodpovedných za riadenie organizácie. Zákon prináša niektoré zásadné zmeny v pojmoch, zmeny v prístupoch rozhodovania. Výklad podáva informáciu o znení a odkazoch na právne predpisy a ozrejmuje postupy podnikov.