Zákon o mzdě, odměně za pracovní pohotovst a o průměrném výdělku ze dne 10. prosince 1991. 2.
Dokončenie znenia Zákona o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku zo dňa 10. decembra 1992 (prvá časť uverejnená v č. 2/1992). Nariadenie vlády ČSFR zo dňa 23. decembra 1991 o stanovení minimálnych mzdových taríf a mzdového zvýhodnenia za prácu v sťaženom a zdraviu škodlivom pracovnom prostredí a za prácu v noci. Príloha k nariadeniu vlády ČSFR zo dňa 23. decembra 1991. Charakteristiky tarifných stupňov.