Personalbereitstellungsplanung bei Arbeitszeitflexibilisierung. - Kossbiel, H.
Zosúladenie požiadaviek podniku a želaní pracovníkov pomocou pružného pracovného času. Prístupy k plánovaniu personálu v režime pružného pracovného času. Jednoduchý model plánovania pracovných smien. 2 modely plánovitého disponovania s kvalifikačnými diferenciami u personálu. 3 modely kvalifikačnej diferencovanosti a opcií pracovného času u pracovníkov a prevádzok. Aplikabilita jednotlivých modelov.