Pracovní doba v zemědělství. - Plha, J.
Charakter práce v poľnohospodárstve a stanovenie pracovnej doby. Problém rozdielnej potreby práce v priebehu kalendárneho roka a jeho riešenie v Zákonníku práce v r. 1965. Predpoklady pre prispôsobenie pracovnej doby v poľnohospodárstve skutočnej potrebe práce a v právnych predpisoch a ich nedostatočné využívanie. Poučenie pre budúcnosť - vychádzať z celoročného fondu pracovnej doby.