Bezrobocie i wolne miejsca pracy a struktura zatrudnienia w Polsce. Analiza regionalna. - Kwiatkowski, E.
Koncepčné úvahy. Typy regionálnych pracovných trhov v Poľsku. Analýza údajov a výsledkov ekonometrického výskumu. Problém vierohodnosti údajov. Analýza údajov. Výsledky ekonometrických analýz. Zhrnutie záverov výskumu.