<The> influence of human capital investment on migration and industry change. - Shaw, K.L
Meranie investícií do ľudského kapitálu v regiónoch, priemyselných odvetviach a zamestnaniach podľa rokov. Vplyv týchto investícií na migráciu. Štruktúra životného cyklu pre migráciu. Použitie panelovej štúdie dynamiky príjmov a migrácie v r. 1975-80.