<The> commuting paradox. Evidence from the top twenty. - Gordon, P.
Porovnávanie dochádzkových časov do práce automobilom v 20 najväčších metropolitných územiach USA v r. 1980-85. Možnosti existencie paradoxu v zisteniach o raste hustoty dopravy a dochádzkových časoch. Použitie priemerných hodnôt dopravných rozhodnutí v jednotlivých veľkomestách. Nové trendy v rozhodnutiach o dochádzke do práce a lokalite bydliska.