Wanderungen von Ausländern in der Bundesrepublik Deutschland der 80er Jahre. - Bucher, H.
Demografické údaje o narodení, úmrtí a pohybe cudzincov v 50. - 80. rokoch. Charakteristika emigrácie a imigrácie v SRN. Posudzovanie vonkajšej migrácie podľa vekovej štruktúry. Koncentrácia prisťahovalcov v centrách veľkomiest, diferenciácia podľa cieľových regiónov.