Zur Entwicklung der Situation und zur beruflichen Integration von Ausländern in der Bundesrepublik Deutschland. - Schmidt, B.B
Vývoj zamestnanosti cudzincov v SRN od r. 1950-1989. Bilaterálne dohody s európskymi krajinami na zabezpečenie nedostatku kvalifikovaných síl v SRN v 60. rokoch. Súčasná situácia počtu cudzincov v SRN, ich veková štruktúra, zamestnanosť, podnikateľská činnosť. Opatrenia na zabezpečenie zamestnaneckej integrácie.