Zuwanderungen aus Osteuropa und ihre Probleme für die neuen Länder. - Hartmann, I.M
Súčasná situácia v imigrácii obyvateľstva z východných štátov do SRN. Sociálne konflikty a obmedzenia trhu práce. Opatrenia v oblasti bytovej, kvalifikačnej, rekvalifikačnej, zamestnanosti. Koncentrácia národností v nových spolkových krajinách. Možnosti prognózovania budúcich potrieb pracovných síl.