Bezrobocie w Polsce w okresie transformacji: podstawowe tendencje i ich determinanty. - Kwiatkowski, E.
Dynamika a štruktúra nezamestnanosti v r. 1990-1991. Význam reštrukturalizácie. Realokačný šok alebo šok zo všeobecnej hospodárskej aktivity. Výroba a zamestnanosť v priemysle v r. 1990-1991. Ponukový či dopytový šok? Závery a implikácie pre hospodársku politiku.